RTV Brus

Nikola Selaković Sara Pavkov i Ivana Nikolić obišli su Pomoravski okrug

Nikola Selaković Sara Pavkov i Ivana Nikolić obišli su  Pomoravski okrug
14. marta
15:38 2022

Nikola Selaković rekao je da smo u prethodnim godinama mogli da vidimo šta sve Srbija može da učini kada je jaka, složna i kada zna šta želi – da stane na noge, uspravi se i učini dobro i sebi, i svim svojim ljudima. Samo mirna i stabilna Srbija može da garantuje prosperitet svakom svom građaninu i čitavoj našoj državi, takvu Srbiju moramo da sačuvamo, a dan odluke je 3. april, zaključio je Selaković.

Sara Pavkov poručila je da naprednjaci slušaju potrebe građana, ali i potrebe prirode. Zato smo obezbedili prostor za sve privrednike, domaće i strane, male i velike, ali tu nismo stali, već smo obezbedili i dodatna sredstva za zaštitu životne sredine, istakla je ona. Da bismo sačuvali ovakve prirodne lepote, mi moramo da imamo jaku privredu, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, a to možemo da obezbedimo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu, poručila je Pavkov.

Ne može se napredovati bez malih i srednjih preduzeća. Našoj državi su veoma bitne male porodične firme, jer one zadržavaju mlade ljude i nude im prosperitet, koji se oglada ogleda i u razvijenoj infrastrukturi koju Srbija danas ima, i koja će tek da se gradi u budućnosti, rekla je Ivana Nikolić.

Iz iste rubrike