RTV Brus

Ana Brnabić Jelena Begović Milena Turk i Zoran Tomić obišli Rasinski okrug

Ana Brnabić  Jelena Begović Milena Turk i Zoran Tomić obišli  Rasinski okrug
05. marta
15:37 2022

U sklopu posete Aleksandrovcu, obišli  porodičnu firmu ,,Tehnometal doo“ i razgovarali sa vlasnikom Miroslavom Arsićem

“Trećeg aprila imamo izbor da li ćemo da nastavimo da radimo i gradimo Srbiju, ili ćemo se odlučiti za one koji hoće da ruše našu zemlju. Taj izbor se vidi baš ovde, u Rasinskom okrugu. Ovde smo izgradili potpuno novu kovid bolnicu, kako bismo spasili živote našim građanima, jer su nam životi najvažniji. Nastavili smo da gradimo Moravski koridor, završili smo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Kruševcu“, navela je Ana Brnabić, i najavila nova ulaganja u zaštitu životne sredine i inovativne tehnologije u celoj Srbiji, pa tako i u Rasinskom okrugu. “Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost i znamo kako Srbija treba dalje da se razvija, da bude rame uz rame sa velikim državama, jer samo zajedno možemo sve“, poručila je Brnabić.

Jelena Begović istakla je da je Rasinski okrug za nju jedan od najlepših delova Srbije.

“Ovde sam provela mnogo vremena zbog delatnosti kojom se bavim. Danas smo u firmi “Tehnometal“, koja proizvodi mašine koje se koriste u prehrambenoj industriji. Ovakve firme su našoj Srbiji potrebne. Zato treba da pomožemo još više porodičnim kompanijama da se razvijaju, jer ćemo tako biti još uspešniji“, konstatovala je Begović.

Zoran Tomić poručio je da izgradnjom Moravskog koridora, stvaramo novu budućnost za naše građane, te da će auto-put značajno ubrzati razvoj ovog dela Srbije, dovesti nove investitore i podstaći ljude da započnu privatan biznis i sami stvaraju sigurnu budućnost. To možemo isključivo zajedno, zato je bitno, kako je rekao, da podržimo sigurnu politiku i jakog lidera, Aleksandra Vučića, naglasio je Tomić.

Milena Turk poručila je da su nam potrebni mir i stabilnost i da, ako to sačuvamo, a hoćemo jer imamo jakog lidera, borca za našu Srbiju, Aleksandra Vučića, nastavićemo da razvijamo kompletnu infrastrukturu, a ona je preduslov za razvoj malih i srednjih preduzeća, koja zapošljavaju članove porodica, komšije i sugrađane. Prema njenim rečima, zato moramo da nastavimo da radimo i da gradimo, jer samo ujedinjeni možemo sve.

“Uvek sam voleo svoju Srbiju i maštao da pomognem komšijama i prijateljima. Pre mnogo godina, osnovao sam firmu “Tehnometal“, koja danas zapošljava skoro trideset radnika. Ovakve firme su stub svake države, pa i naše Srbije. Zato pozivam sve ljude da se upuste u privatni biznis. Jeste početak težak, kao i svaki drugi početak, ali ako radite, ako ste posvećeni poslu, uspećete da obezbedite perspektivnu budućnost svojoj porodici i svojoj državi“, poručio je Miroslav Arsić.

Iz iste rubrike