RTV Brus

Irena Vujović  Milenko Jovanov Ivana Popović i Luka Kebara obišli su Mačvanski okrug

Irena Vujović  Milenko Jovanov Ivana Popović i Luka Kebara obišli su Mačvanski okrug
17. marta
15:14 2022

Ovde, u Mačvanskom okrugu, u Krupnju, mogli smo da vidimo koliko znači sloboda za naš narod, i zato je danas najvažnije da sačuvamo mir i stabilnost, jer nam garantuju slobodu, ali i da naš narod, naša deca neće stradati za bilo čije interese, nego da će da žive za sebe, svoje porodice, za Srbiju, rekao je Milenko Jovanov. On je istakao da je baš zato važno da podržimo predsednika Vučića u borbi za interes Srbije, a Vučić je, istakao je Jovanov, pokazao da se za taj interes i te kako ume da izbori.

 

Srbija je na putu uspeha, a za dalji ekonomski napredak neophodni su nam mir i stabilnost, poručila je Irena Vujović. Naša dela govore da kada smo ujedinjeni, zajedno, mi možemo sve, a pred nama je period još snažnije borbe i za očuvanje životne sredine, i za dalji ekonomski razvoj Srbije, rekla je Vujović.

Deca su naše blago, i zato moramo da se borimo da naša deca žive u stabilnoj državi, u zemlji koja će nastaviti da se razvija, zemlji koja će se ponositi što je samostalna, ali i bezbedna. Slobodu, koju smo skupo platili kroz istoriju, moramo da sačuvamo, ali moramo da sačuvamo i mir, jer bez toga nema dobre budućnosti za našu decu, rekao je Luka Kebara.


Ivana Popović naglasila je da se Mačvanski okrug ističe po mnogo čemu, pre svega zbog duha naroda koji tu živi, koji je, po njenim rečima, uvek bio spreman da žrtvuje sve za slobodu svoje otadžbine. Mir, nažalost, nije nešto se podrazumeva, moramo da nastavimo da vodimo odgovornu i mudru politiku, politiku stabilnosti i razvoja Srbije, kakva je politika našeg predsednika Vučića i SNS-a, dodala je Popović.

Iz iste rubrike