RTV Brus

Od Nove godine nova serija na RTV Brus

Telemundo

Od Nove godine nova serija na RTV Brus
22. decembra
16:52 2017

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima na programu RTV Brus od 1. januara počeće nova američka telenovela produkcijske kuće Telemundo pod nazivom “Zabranjena strast”.

Sinopsis

UPOZORENjE: Slede detalji zapleta ili kompletan opis!

Nakon smrti supruge Isabel, bogataš Arijel Pijemonte povukao se iz društva i potpuno se posvetio deci – prelepoj kćerki Nini i sinu Santijagu, a ne može da zamisli život ni bez nestašnog nećaka – plejboja Bruna i kućepaziteljke i dadilje Deniz, koja se brinula o njegovoj deci nakon suprugine smrti. Iako je bio siguran da nijedna žena neće moći da ga navede da ponovo oseti ljubav, sve se menja kada upozna znatno mlađu Bjanku. Očaran njenom lepotom i ponašanjem, prosi je i ona pristaje, uprkos žustrom negodovanju okoline. Međutim, zanosna Blanka sudbonosno „da“ ne izgovara iz ljubavi. Odrasla je uz proračunatu i manipulativnu majku Flaviju, koja ne preza ni od čega da bi se domogla novca. Bjanka ju je godinama ranije zatekla u krevetu sa ljubavnikom i smatra je krivom za smrt svog oca. Zbog toga želi da joj se osveti, a kada sazna da Flavija planira da zavede Arijela, odlučuje da joj ga preotme.

Brak između starog milionera i mlade zavodnice pokrenuće lavinu starsti i prevara. U Arijelovu porodičnu kuću doseljava se njegov voljeni nećak Bruno, koji pada na kolena pred zavodljivom ujnom, a ona prema njemu oseća nesavladivu strast. Arijel ni ne sluti da su se njegova draga supruga i nećak koga voli kao sina upustili u zabranjenu romansu. Ali kada ih Flavija otkrije učiniće sve da natera Bruna da se oženi drugom ženom i tako uništi kćerki priliku za sreću sa muškarcem koga voli…

Glavne uloge

Glumac:                     Uloga:
Monika Spir – Bijanka Santiljana
Đenkarlos Kanela – Bruno Hurtado
Rebeka Džons – Flavija Arendondo
Roberto Vander – Arijel Pijemonte