RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ –Srbija ne sme da stane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ –Srbija ne sme da stane“
10. decembra
17:25 2023

Kandidati na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ –Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević, Ljubica Vraneš i Arno Gujon, razgovarali su i družili se sa najstarijim sugrađanima u Južnobanatskom okrugu.


Tom prilikom kanidati su istakli da država iz godine u godinu povećava penzije, jer penzije moraju da prate plate.
Vučević se zahvalio penzionerima na podršci, razumevanju i ljubavi prema otadžbini.


„Naši najstariji sugrađani su nam pokazali šta znači krilatica, misao, rečenica „Sve za Srbiju i Srbija ni za šta“, rekao je Vučević.
Ljubica Vraneš veruje da su ljudi koji imaju viziju za budućnost Srbije upravo na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.
„Želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra svih građana Srbije i budućim generacijama“, istakla je Vraneš.
Gujon je još jednom ponovio da je došao i ostao u Srbiji jer je istinski zavoleo Srbiju i srpski narod.


„Ja sam jedan od vas i odavno se tako osećam. Srbija je i moja otadžbina i zato želim da dam svoj doprinos za dalji napredak i razvoj zemlje. Za dalji uspeh potrebno nam je jedinstvo, jedinstvo našeg naroda“, naglasio je Arno.
Kandidati su na samom kraju pozvali sve građane da 17. decembra podrže listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, za Srbiju, za sve građane Srbije i za sav srpski narod ma gde da živi podrška listi.

Iz iste rubrike