petak, 23. februar 2024.

RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“
01. decembra
13:34 2023

Kandidati sa liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević i Ljubica Vraneš razgovarali su i družili se sa građanima Savskog venca i još jednom naglasili važnost predstojećih izbora, uz podsećanje da oni nisu puka statistika ili matematika, već se na njima odlučuje o budućnostiSrbije.


Ljubica Vraneš naglašava da je Srbija zemlja bogata istorijom, tradicijom i kulturom, ali da Srbija više ne gleda u prošlost, već uzdignute glave korača u budućnost.


„Uverena sam da su politika ekonomskog razvoja, infrastrukturnog napretka, politika izgradnje Srbije, ono što narod želi. Ljudi su snaga naše otadžbine i zato pozivam sve da 17.decembra podrže listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija nesme da stane”, rekla je Vraneš.
Miloš Vučević se zahvalio građanima na podršci i na tome što smo zajednički postigli konkretne i važne rezultate.


„Na izborima će građani odlučivati o budućnosti Srbije, o opstanku i ostanku našeg naroda. Za Srbiju slobodnu i slobodarsku, za Srbiju koja samostalno donosi odluke, nezavisno od druguh cenatara političke moći, za Srbiju koja vodi računa o interesima svojih građana, podrška listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane”, zaključio je Vučević.

Iz iste rubrike