RTV Brus

Priznanja i nagrade za najbolje Zmajevce

Priznanja i nagrade za najbolje Zmajevce
17. juna
13:47 2024

OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ organizovala je u Velikoj sali Centra za kulturu Brus svečanost povodom završetka školske godine. Đaci generacije su Teodora Kolarević i Ekaterine Aretaki Milosavljević. Proglašeni su Vukovci i nosioci Dositejeve diplome a najuspešnijim učenicima i nastavnicima uručene su nagrade i priznanja.

U ime lokalne samouprave prisutne je pozdravio predsednik opštine Brus, Dalibor Savić. „Svaki test koji ste položili, lekcija koju ste savladali i svaki postignuti uspeh zaslužuje veliku čestitku“, istakao je Savić u obraćanju.

„Čast mi je da predstavim učenike koji su naporno radili sa svojim nastavnicima uz podršku roditelja a njihovi rezultati svedoče da nada za boljitak postoji“, istakao je direktor škole Milan Antić koji je malim maturantima poželeo uspeh u daljem školovanju.

Među brojnim nagradama učenicima i nastavnicima za izuzetna zalaganja, nagrađena je i nastavnica fizičkog vaspitanja Vesna Ilić, čiji su učenici ove godine osvojili dve srebrne medalje na Republičkom takmičenju u atletici. Dodela priznanja upriličena je uz prigodan muzičko-scenski program.

 

Iz iste rubrike