ponedeljak, 18. oktobar 2021.

RTV Brus

Među šest poslanika iz Rasinskog okruga i Marija Todorović predstavnik opštine Brus

06. avgusta
15:31 2020

Opštinu Brus u republičkom parlamentu naredne četiri godine predstavljaće Marija Todorović, narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić-za našu decu“.

Među šest poslanika iz Rasinskog okruga, u novom sazivu Skupštine Srbije po prvi put je i 28-godišnja Marija Todorović, diplomirani ekonomista iz Brusa. Velika je čast biti deo narodnog parlamenta ali i odgovornost u zastupanju interesa građana Brusa, rekla je, u izjavi za RTV Brus, sumirajući prve utiske sa konstitutivne sednice, Marija Todorović.

Poverenje koje su na izborima građani Brusa ukazali SNS opravdaćemo pre svega vraćanjem ugleda koji opština Brus zaslužuje, između ostalog, novim inevesticijama, rešavanjem problema u ruralnim sredinama sa ciljem ravnomernog razvoja potkopaoničke regije, za bolji život svih sugradjana, naglasila je Marija Todorović.

Rasinski okrug u republičkom parlamentu predstavljaće Kruševljani – Nevena Đurić, master profesor matematike; Jasmina Palurović, profesor tehnike i informatike; Dragana Barišić, lekar specijalista psihijatrije i Zoran Tomić master ekonomije kao i Ana Pešić, filolog za engleski jezik i književnost iz Ćićevca; Nenad Toskić master inženjer prehrambene tehnologije iz Aleksandrovca i Nenad Smiljković profesor fizičke kulture iz Trstenika.

Inače od šest poslanika iz Rasinskog okruga, petoro je prvi put u republičkom parlamentu a svi su sa liste SNS „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Od ukupno 250 poslanika, u novom sazivu Skupštine, 188 je iz redova Srpske napredne stranke.

Iz iste rubrike