ponedeljak, 18. oktobar 2021.

RTV Brus

Učiteljica Tijana Milisavljević – članica Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije

02. oktobra
12:47 2019

 

Tijana Milisavljević, učiteljica u izdvojenom odeljenju O. Š. „Prvi maj“ Vlajkovci u Graševcima, postala je jedan od 78 punopravnih članova najboljih nastavnika sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Asocijacija najboljih nastavnika formirana je protekle godine, a članovi ove organizacije proglašavaju se na osnovu unapred postavljenih, visokih i javno objavljenih kriterijuma. Ove godine, na javni poziv prijavilo se 225 nastavnika iz 6 država sa prostora bivše Jugoslavije, od kojih je njih 78 ispunilo kriterijume da postane punopravni član Asocijacije najboljih nastavnika ANN_EX_YU.

Tijana Milisavljević učestvovaće na Akreditovanoj 3. regionalnoj obrazovnoj konferenciji pod nazivom „Svet obrazovanja briše granice“ od 31. oktobra do 3. novembra u Beogradu.

ANN_EX_YU je asocijacija nastavnika formirana od visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje nastavnike da menjaju sliku obrazovanja u ovom delu sveta.

Iz iste rubrike