RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme dastane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme dastane“
10. novembra
15:00 2023

„Kao profesionalni sportisti, imamo želju da ovu utakmicu pobedimo za jednosavama i sa listom „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme dastane“, rekli su na tribini u Užicu VesnaČitaković Đurišić, DejanTomašević i Marko Kešelj.
Prema rečimaVesne Čitaković Đurišić,bilo da govorimo o sportu ili o politici, narod je naša snaga.
„U kolektivnom sportu zapobedu je potrebna timska igra, a u politici, za napredak i razvoj zemlje, potrebno je jedinstvo“, naglasila je Čitaković Đurišić.


O tome gde je sport bio nekada, a gde je danas, kao i o postignutim rezultatima i planovima za budućnost,govorioje Marko Kešelj, koji je rekao da politika i sport imaju jednu sličnost, važan je samo krajnji rezultat.
„Naš rezultat kaže – i pruge, i putevi, i bolnice, i škole, i investicije.Pobednički niz ne smemo da prekidamo. Srbija ne sme da stane“, naglasio je Kešelj.


Dejan Tomašević je pozvao građane da podrže pobednički tim i izrazio uverenje da će lista „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ pobediti na predstojećim izborima.
„To je pobeda za nastavak ulaganja u sport, u sportsku infrastrukturu, za bolje uslove da mladi treniraju i da stvaramo nove generacije šampiona“, rekao je Tomašević.

Iz iste rubrike