RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“
07. novembra
19:30 2023

Goran Vesić i Ivana Nikolić posetili su Valjevo i razgovarali sa građanima, i tom prilikom poručili da je glas naroda velika snaga, da je upravo narod snaga liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.

„Kada birate između povratka u prošlost i budućnosti, izbor je jasan. Ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost, u vreme zatvorenih fabrika, visoke stope nezaposlenosti, loših puteva. Srbija ne sme da stane“, naglasio je Goran Vesić.

„Verujemo u podršku naroda, verujemo u podršku za budućnost Srbije. Biramo Srbiju, biramo interes našeg naroda, a to su veće plate i penzije, to su unapređen zdravstveni sistem, moderna ifrastruktura, nove investicije i radna mesta“, rekla je Ivana Nikolić.

Goran Vesić poručio je da su rezultati politike Aleksandra Vučića očigledni i vidljivi -stotine kilometara izgrađenih pruga, puteva, auto-puteva. „Narod će da kaže kakvu politiku želi, politiku prošlosti, koju nudi bivši režim, ili želi politiku budućnosti, politiku napretka, razvoja i dalje izgradnje naše zemlje koju garantuje samo lista „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane““, zaključio je Vesić.

  

Iz iste rubrike