petak, 23. februar 2024.

RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“
02. decembra
23:10 2023

Kandidati sa liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Nikola Selaković i Tatjana Macura posetili su porodicu Đorđević u Obrenovcu, koja se porodično bavi proizvodnjom grnčarije.
Tokom posete proizvodnji,kandidati su saznali da je ovo četvrta generacija u porodici koja se bavi ovimz anatom i da radionica postoji 97 godina.


Selaković je istakao da je država Srbija danas ekonomski jaka i stabilna i daje u prilici da pomaže porodicama, preduzetnicima.
„Vratili smo život i sigurnost Srbiji. Srbija je danas na dobrom putu i,za razliku od prošlogvremena, 2012.godine, kada je stopa javnog duga bila 79%, danas je ona 51,4%. Zato je naša država danas ekonomski jaka i stabilna, i zato država može da pomaže i penzionere,trudnice, majke, decu, porodicu“, rekao je Selaković.


Selaković i Macura su istakli da narod odlučuje kakvu Srbijuželi, te da izbori nisu igra, da država nije igračka, a da je narod jedini koji odlučuje o budućnosti.
„Podržavam listu„Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane”, jer želim da budem deo tima koji će nastaviti sa realizacijom pozitivnih ideja koje porodice u Srbiji stavljaju na prvo mesto.Naša lista kandiduje ideje i viziju za još boljubudućnost Srbije. Za nastavak finansijske podrške porodici, majkama, preduzetnicama, deci, podržite listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, rekla je Macura.

Iz iste rubrike