RTV Brus

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“

„ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“
13. novembra
14:14 2023

Predstavnici liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Siniša Mali i Vesna Vidović razgovarali su sa starijim sugrađanima i, tom prilikom, podsetili da su upravo penzioneri ti koji su izgradili Srbiju, te da je zahvaljujući njima naša zemlja danas jaka i stabilna.

 

Mali je rekao prisutnima da će prosečna penzija od januara, sa povećanjem od 14 odsto, iznositi 390 evra, a cilj je da 2027. ona iznosi 650 evra, i dodao da je 2012. godine prosečna penzija iznosila 202 evra.

„Penzionerske kartice, koje nude čitav niz pogodnosti, dodatno će unaprediti i poboljšati standard naših penzionera. Već 30. novembra očekuje nas isplata jednokratne pomoći u iznosu od 20.000 dinara, svim penzionerima u našoj zemlji“, istakao je Mali.

 

Vesna Vidović smatra da su penzioneri naša mudrost i naš oslonac, a da je na mladima da kažu Srbija ne sme da stane.

„Uz njihovo iskustvo mi nastavljamo da gradimo i da menjamo Srbiju na bolje. Odgovornom i ozbiljnom politikom omogućili smo da njihova deca i unuci ostaju u našoj prelepoj Srbiji“, zakljućuje Vidović.

Glas za listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ je glas za veće i sigurne penzije, zaključili su Mali i Vidović.

Iz iste rubrike