RTV Brus

U sredu 15 maja u RPK Kruševac

U sredu 15 maja u RPK Kruševac
09. maja
13:55 2019

Privredna komora Srbije u saradnji sa Omega consulting Team-om organizuju konferenciju „Poslovni skok“ s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Misija konferencije je iniciranje pozitivnih poslovnih promena i razvoja organizacionih procesa u privredi koristeći najnovija znanja i uspešna poslovna iskustva. Vizija koncepta „Poslovni skok“ je da celokupnu privrednu zajednicu, od preduzetnika do velikih poslovnih sistema na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou informiše o aktuelnim pitanjima i adekvatnim rešenjima. Cilj konferencije je da obezbedi optimalna rešenja za poslovne procese čime se pruža osnova za rast, razvoj i izvesnost budućeg poslovanja, kroz isplative investicije i primenjive inovacije koje će unaprediti konkurentnost, ojačati domaću tržišnu poziciju i potencijale za poslovanje u međunarodnom okruženju.

Prva konferencija  „ Poslovni skok“  u Srbiji održaće se u Privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, u sredu 15. maja 2019.g. sa početkom u 10 časova.

Iz iste rubrike