petak, 23. april 2021.

RTV Brus

IZ PKS RPK KRUŠEVAC

IZ PKS RPK KRUŠEVAC
08. januara
12:54 2021

Budući da Privredna komora Srbije svake godine sprovodi aktivnosti planiranja upisa učenika u srednje škole po dualnom modelu obrazovanja, pozivaju se zainteresovani da uzmu učešće na sastanku na temu uključivanja kompanija u model dualnog obrazovanja. Cilj sastanka je informisanje privrednika o koracima za uključivanje, s obzirom na to da je taj proces od ove godine digitalizovan. Imajući u vidu epidemiološku situaciju, sastanci će biti organizovani onlajn, na nivou sektora. U skladu sa tim, u nastavku dostavljamo planirane termine sastanaka:

Ponedeljak, 11. januar 2021. godine – sektor građevine, IT sektor, hemijska, gumarska i industrija nemetala;

Sreda, 13. januar 2021. godine – metalska i elektro industrija, sektor energetike i rudarstva, industrija nameštaja, papira, šumarstvo i prerada drveta;

Petak, 15. januar 2021. godine – prehrambena industrija, stočarstvo i prerada stočarskih proizvoda, biljna proizvodnja;

Ponedeljak, 18. januar 2021. godine – kreativna industrija, saobraćaj, industrija tekstila, odeće, kože i obuće;

Utorak, 19. januar 2021. godine – turizam i trgovina.

Svi sastanci održaće se sa početkom u 11 časova, u trajanju od sat i po. Prijavu možete i izvršiti na sledećem linku https://online.pks.rs/.

Agendom će biti pokrivene sledeće teme: Uvodna reč o dualnom obrazovanju; Procedura uključivanja poslodavaca u dualno obrazovanje I Prava, obaveze i odgovornosti poslodavaca u dualnom obrazovanju

Krajnji rok za podnošenje prijave za uključivanje u dualno obrazovanje za narednu školsku godinu 31. januar 2021. godine.

Iz iste rubrike