nedelja, 25. februar 2024.

RTV Brus

Dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u petak 12. juna u Kruševačkom pozorištu

Dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“  u petak 12. juna u Kruševačkom pozorištu
11. juna
13:54 2020

Regionalna privredna komora Kruševac i Grad Kruševac organizuju dodelu priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, u petak 12.06.2020. godine u 18 časova u Kruševačkom pozorištu. Ovo je svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva, organizuje u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji je nastao pre 20 godina, sa osnovnom idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije. Tom prilikom, nagradu će dobiti 15 – ak izabranih kompanija, brendova,ustanova i pojedinaca iz Kruševca i regiona, koji se ističu radom i stvaralaštvom i u značajnoj meri doprnose razvoju Srbije. Priznanje će dobiti i Nj. E Ambasador Indonezije u Srbiji g-din Muhamed Čandra.

Odluku o dodeli priznanja doneo je Žiri, kojim predsedava prof. Radovan Pejanović, rektor Univerziteta u Novom Sadu a koga čine istaknuti privrednici, novinari, profesori.

Nosioci projekta su „Media Invent“ i novosadski i beogradski Univerzitet, a stručnu pomoć u njegovoj realizaciji daju Privredna komora Srbije uz pomoć i podršku Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga i Grada Kruševca.

Iz iste rubrike