RTV Brus

Rezultati sportskih takmičenja u okviru manifestacije „Dani Brusa 2021“

Rezultati sportskih takmičenja u okviru manifestacije „Dani Brusa 2021“
23. avgusta
10:50 2021

U okviru manifestacije “Dani Brusa 2021” u organizaciji “Sportskog centra Brus” održana su sportska takmičenja. Prvo mesto u odbojci na pesku zauzela je ekipa “Šljivovo”, drugo mesto “Kiki bombonice”, dok je trećeplasirana ekipa “Penzioneri”.

Pobednički tim u fudbalu je “Brus”, drugoplasirani “Lepenac”, a trećeplasirani tim “Igroš”.Na teniskom turniru u konkurenciji seniora 1. mesto osvojio je Marijan Nikolić, drugoplasirani je Igor Ilić, dok su 3. mesto podelili Dušan Marković i Miloš Čukuranović.

U kategoriji dečaci do 14 godina, 1. mesto osvojio je Ognjen Nikolić, drugoplasirani je bio Luka Jovanović, dok su trećeplasirani Lazar Jevčić i Uroš Kostić. Pobednik kategorije najmlađih dečaka je Bogdan Nikolić drugoplasirani je Veljko Jeličič, a treće mesto dele Pavle Kovačević i Jakov Luković. Najbolja među devojčicama bila je Anđela Vuković, drugoplasirana Dražena Radulović, a trećeplasirane su Lena Čolovejić i Teodora Čolovejić.

U takmičenju izviđenja zgibova i benč presa u kategoriji od 60 do 75 kilograma, 1. mesto osvojio je Ivan Radmanović, drugplasirani Veljko Miljković i trećeplasirani Vojin Vračarević. U kategoriji od 75 do 90 kg. Prvoplasirani bio je Miloš Milikić, drugo mesto zauzeo je Dušan Petković. U kategoriji 90 + kilograma prvo mesto zauzeo je Nikola Bogdanović, drugoplasirani je Adam Grbić, a trećeplasirani Marko Vidojević.

Na takmičenju u plivanju prvoplasirani u generacijima 2013-2014 prvo mesto osvojio je Lazar Rilak, u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Marijana Vukić, u generacijama 2011- 2012, najuspešniji je bio Vasilije Vukić, a najbolja među devojčicama Neda Bojović. U kategoriji 2009-2010 godište najuspešnjiji bio je Pavle Kovačević, dok je 1. mesto u ženskoj konkurenciji zauzela Marija Miljković. Prvi u generaciji 2005-2006 bio je Vukajlović Jovica, a najuspešnija od devojčica bila je Maja Veljanovski. U kategoriji 2003 – 2004 godište prvoplasirani bio je Aleksandar Miljojković.Najbolji plivač među veteranima je Predrag Nikolić, a najbolji senior Luka Aleksić.

Pobednička ekipa u nadvlačenju konopca je ekipa “Arbat Fruit iz Lepenca”

Iz iste rubrike