RTV Brus

Kako ti zvuči nagradni fond od 150.000 EVRA? Zabavi se uz Mystrery Cash Drop i preuzmi svoj deo!

Kako ti zvuči nagradni fond od 150.000 EVRA? Zabavi se uz Mystrery Cash Drop i preuzmi svoj deo!
21. februara
18:27 2023

Moćna zabava stiže uz slotove provajdera Wazdan. Osvoji nasumične nagrade, čeka te EPOHALAN NAGRADNI FOND!

 

Vreme je za fantastičnu zabavu koja vam može ispuniti snove. Vaš zadatak je veoma lak, potrebno je samo da se zabavljate igrajući slotove provajdera Wazdan, i tako sve do 5. marta.

 

Najbolja stvar od svega je što tokom ove akcije možete postaviti ulog koliki kog želite. Svaki ulog učestvuje u promociji Mystery Cash Drop, a jedan ulog može doneti jednu nagradu.

 

Igračima koji učestvuju u ovoj akciji stoji na raspolaganju 300 misterioznih kutija. Uz malo sreće, jedan igrač može osvojiti više nagrada!

 

Na raspolaganju su vam fantastične nagrade u rasponu od 10 do 500 EVRA. Preostaje vam samo jedno: spinujte i ludo se zabavite! Veći broj spinova povećava vaše šanse da dođete do nestvarnih nagrada.

 

Uživajte u nestvarnoj slot avanturi, samo u Meridianu!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Iz iste rubrike