petak, 23. februar 2024.

RTV Brus

EURO 2024 – SVE NA JEDNOM MESTU: Kada je žreb, kako do ulaznica i koja je kvota da Srbija postaje šampion?

EURO 2024 – SVE NA JEDNOM MESTU: Kada je žreb, kako do ulaznica i koja je kvota da Srbija postaje šampion?
21. novembra
14:51 2023

Da li ste spremni za EURO 2024?

Obećao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, da će odvesti „Orlove“ na EURO u Nemačkoji – obećanje je ispunio.

Izdanje „Orlova“ u Leskovcu, gde su dočekali fudbalere Bugarske, će se brzo zaboraviti, jer iako nije bilo blistavo – bilo je dovoljno da se obezbedi karta zaNemačku.

Već sada moramo krenuti da pravimo planove zaEvropsko prvenstvo, prvo za Srbiju posle 24 godine, te se već sada na neki način može nazvati istorijskim. Pa, šta je to što je neophodno da već sada znamo o novom takmičenju?

Uskoro će se znati svi učesnici EURO 2024, a nakon toga, tačnije 2. decembra održaće se i žreb i to u prelepom zdanju Filharmonije na Elbi, u Hamburgu. Nakon toga saznaćemo i u kojoj grupi će se naći „orlovi“, kaoi u kom gradu će se igrati, što znači da uskoro može početi i rezervacija ulaznica.

A, kakoće se vršiti rezervacija i kupovina karata?Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA počinje 1. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine. i to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

I imamo još jednu vest za vas – već sada su poznate kvote za osvajače EURO!

Sportska kladionica Meridian je prva izašla sa kvotama za osvajače Evropskog prvenstva i to sa NAJVEĆIM KVOTAMA:

Engleska – kvota 4.90

Francuska – kvota 5.25

Nemačka – kvota 7.55

Španija – kvota 8.05

Srbija – kvota 65

Italija – kvota 16.5

Hrvatska – kvota 27.5

Celokupnu ponudu možete pogledati na sajtu meridianbet.rs, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Kladite se u Meridianu i spremni dočekajte EURO!

Iz iste rubrike