RTV Brus

KARIJERA U NAJPRESTIŽNIJEM HOTELU NA KOPAONIKU – PRIJAVITE SE

KARIJERA U NAJPRESTIŽNIJEM HOTELU NA KOPAONIKU – PRIJAVITE SE
12. maja
15:10 2022

Hotel Grand Kopaonik zapošljava ugostiteljske radnike koji će dobiti priliku da postanu deo izuzetnog tima i brenda koji više od više 40 godina uspešno neguje tradiciju sa pogledom u budućnost!

Hotel Grand Kopaonik je jedan od najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije, a od 2009. godine posluje u okviru kompanije MK Group. Kao lider u svojoj oblasti, kompanija ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji hotelski brend – Grand Kopaonik. Koristeći i kontinuirano unapređujući potencijale same destinacije u segmentu zimskog, letnjeg i kongresnog turizma, na način koji je održiv i koji ima višestruku korist za celu tursitičku privredu ovog dela naše zemlje. Kroz konstantno unapređivanje poslovanja i osnaživanje zaposlenih, Grand Kopaonik uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva.
Konkurs za radna mesta u hotelu Grand Kopaonik, otvoren je za više pozicija u sektoru ugostiteljstva. Budući konobari, barmeni, kuvari, hostese i supervizori u najprestižnijem hotelu na Kopaonku imaće priliku da u profesionalnom okruženju regionalno najpoznatijeg hotelskog brenda iskažu i usavrše svoja znanja i veštine koristeći najsavremenije tehnologije. U cilju jačanja lokalne turističke privrede, kompanija je strateški okrenuta resursima kojima raspolažu opštine Brus i Raška na kojima se nalazi turistički centar Kopaonik.
Ponos srpskog hotelijerstva, danas najprepoznatljiviji simbol Kopaonika otvara svoja vrata kako mladim i ambicioznim, tako i već iskusnim ugostiteljima.

Konkurs je otvoren do 10.6.2022.

Budite deo GRAND tima!

Iz iste rubrike