RTV Brus

Dečja nedelja od 7. do 11. oktobra

02. oktobra
12:58 2019

Dečja nedelja tradicionalno se obeležava u prvoj nedelji oktobra, ove godine pod sloganom „Da pravo svako – dete uživa lako“. PU „Pahuljice“ će, tim povodom, od 7. do 11. oktobra za mališane svih uzrasnih grupa realizovati niz različitih, zanimljivih i interaktivnih sadržaja.

Manifestaciju će u ponedeljak, 7. oktobra u 10.30 na igralištu ispred vrtića otvoriti direktor ustanove Vladan Jevtić, nakon čega će deca pripremnih grupa izvesti priredbu pod nazivom ovogodišnjeg slogana i zasaditi Drvo generacije.

Drugog dana manifestacije u 11 časova u Centru za kulturu Brus mališani će imati priliku da pogledaju pozorišnu predstavu „Đačke igrarije“.

U sredu 9. oktobra od 16 časova planirani su Maskenbal i Slikarijada.

Četvrtog dana Dečje nedelje, u četvrtak 10. oktobra u 10.30 mališane očekuje izložba dečjih radova na temu dečjih prava i ekološki izlet.

Završnog dana manifestacije, u petak 11.oktobra od 10.30 organizovane su grupne posete mališana predsedniku opštine, stanici policije i Crvenom krstu Brus.

Tokom obeležavanja Dečje nedelje trajaće i humanitarna akcija „Drug drugu“ za pomoć sugrađaninu Dimitriju Vukosavljeviću, a iz ove ustanove pozivaju sve roditelje da uzmu učešće u aktivnostima.

Iz iste rubrike