RTV Brus

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac
17. marta
10:59 2020

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo  odlukom Upravnog suda, koji je uvaživši našu žalbu na skandaloznu odluku Gradske izborne komisije Šabac, koja je odbila listu „ Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u zakonskom roku odlučio da je naša lista validna i da će imati prvo mesto na glasačkom listiću na predstojećim izborima u Šapcu, s obzirom na to da smo i prvi predali neophodne potpise i  dokumentaciju.

Ova odluka Upravnog suda svedoči o objektivnom i nepristrasnom odlučivanju, uprkos do sada nezabeleženim pritiscima, koje je na sud vršio aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je preko njemu bliskih medija plasirao informacije s ciljem diskreditacije sudija i svih, koji su odlučivali u ovom postupku.

Zelenović je, očigledno motivisan načinom na koji upravlja svojim poslušnicima u Gradskoj izbornoj komisiji, pokušao da plasira insinuacije o nekakvom političkom pritisku na sudije Upravnog suda. Međutim, ova odluka, utemeljena na istini i pravdi, svedoči i da Zelenovićev kompanjon Dušan Petrović prilikom reforme sudstva ipak nije uspeo sve da upropasti, iako se svojski trudio.

Jača je istina i  zakon od jeftinih politikanata, koji pokušavaju da ih izigraju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava i da se do daljeg neće baviti izbornom kampanjom niti odgovarati na neprestane provokacije Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića, jer za razliku od njih,  poštujemo rešenje Republičke izborne komisije o prekidu svih izbornih radnji do prestanka vanrednog stanja.

 

GO SNS Šabac

Iz iste rubrike