ponedeljak, 18. oktobar 2021.

RTV Brus

Pokloni članovima Društva MNRL „Pčelica“ Brus dar lokalne samouprave i banke Poštanske štedionice

20. aprila
15:30 2021

U susret predstojećim uskršnjim praznicima, u prostorijama Društva MNRL Pčelica, organizovana je prigodna svečanost na kojoj su članovima uručeni poklon paketi, dar Banke Poštanska štedionica. Događaj je priređen u saradnji sa lokalnom samoupravom u Brusu a predstavlja deo aktivnosti u okviru obeležavanja značajnog jubileja, sto godina uspešnog poslovanja Poštanske štedionice, istakla je u obraćanju prisutnima, predsednica opštine Brus dr Valentina Milosavljević.

Želimo da pokažemo da, kao društveno odgovorno preduzeće, brinemo o svim svojim klijentima, rekla je ovom prilikom, direktorka Regionalnog centra Poštanske štedionice Kraljevo, Marija Ranđelović.

Briga o članovima Društva MNRL posebno je važna u godini pandemije, naglasila je sekretar i koordinator Dnevnog boravka “Pčelica” Tatjana Đokić Milenković, zahvalivši gostima na ukazanoj pažnji.

U Društvu su, naglašava Milenković Đokić, zadovoljni saradnjom sa svim gradskim ustanovama. To potvrđuju i brojne godišnje izložbe kojima se korisnici posebno raduju.

Društvo MNRL je, prema rečima predsednice Ane Radmanović, osnovano sa namerom da korisnicima pruži stručnu, pravnu i savetodavnu podršku a krajnji cilj je njihova socijalizacija.

U znak zahvalnosti gostima iz lokalne samouprave i Poštanske štedionice uručeni su prigodni pokloni, ručni rad članova Društva MNRL Brus.

Iz iste rubrike