RTV Brus

JKP „Rasina“ bogatije za još jedno vozilo

13. decembra
15:24 2021

U JKP „Rasina“ Brus pristigo je nov kamion smećar za prevoženje komunalnog otpada, donacija Ministarstva za zaštitu životne sredine, čime je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispunio dato obećanje prilikom posete Brusu. Ugovor o davanju na korišćenje vozila, potpisali su državni sekretar ovog ministarstva Robert Jakša i predsednica opštine Brus Valentina Milosavljević. Jedan od ciljeva resornog Ministarstva je pomoć lokalnim samoupravama u oblasti unapređenja zaštite životne sredine, rekao je ovom prilikom Robert Jakša.

Uz zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću i Ministarstvu, predsednica Valentina Milosavljević istakla je značaj ove donacije za opštinu Brus.

Preduzeće „Atrikod“ iz Kruševca bilo je zaduženo za specijalnu nadogradnju za skupljanje i transport smeća na deponiju…Vlasnik ovog preduzeća je Mitja Semen..

Predsednica Valentina Milosavljević se osvrnula na još jedno obećanje predsednika Vučića, izgradnju 12 kilometara putne infrastrukture na području opštine. Deo je realizovan a ostatak će biti završen naredne godine.

Iz iste rubrike