RTV Brus

SPECIJALITET ZA FANOVE POKERA: JEDNIM KLIKOM DO TURNIRSKE ULAZNICE!

SPECIJALITET ZA FANOVE POKERA: JEDNIM KLIKOM DO TURNIRSKE ULAZNICE!
27. marta
14:20 2023

Iskoristi šansu i uživaj uz Texas Hold’em Poker u Meridianu, a evo kako možeš preuzeti turnirsku ulaznicu!

 

Ako uživate u najpopularnijoj verziji čuvene kartaške igre, neodoljivom Texas Hold’em Pokeru, posetite Meridian gde vas čeka fantastična promocija. Sve do 2. aprila održava se akcija pod nazivom Sunday Supreme.

 

Uzmite učešće na jednom od fenomenalnih Knock Out turnira čiji je ukupan nagradni fond magičnih 100.000€. Ispunite misiju putem satelitskih i FO Knock Out turnira i turnirska ulaznica je vaša.

 

Dostupno vam je pet misija, a pre nego što im pristupite potrebno je da se kvalifikujete za svaku od njih. Nakon toga turnirska ulaznica može biti vaša uz samo malo sreće.

 

Uživajte u nestvarnim poker obračunima, samo u Meridianu.

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

 

BONUS VEST: Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Iz iste rubrike