RTV Brus

PRVI ITALIJANSKO-ENGLESKI OKRŠAJ: Meridian časti za finale Lige konferencija – preuzmi 4.000 RSD i sastavi dobitni tiket!

PRVI ITALIJANSKO-ENGLESKI OKRŠAJ: Meridian časti za finale Lige konferencija – preuzmi 4.000 RSD i sastavi dobitni tiket!
07. juna
13:46 2023

Večeras će sve oči ponovo biti uprte u Eden Arenu

 

Nakon spektakularnog finala Lige Evrope u kojem je Sevilja još jednom dokazala zašto je kraljica ovog takmičenja, večeras nas očekuje još jedno UEFA finale – Liga konferencija.

 

Fiorentina i Vest Hem će u Pragu, na stadionu „Eden Arena“, od 21 čas odmeriti snage za trofej najmlađeg i trećeg po rangu evropskog klupskog takmičenja.

 

Nekoliko zanimljivih informacija o stadionu koji će biti centar interesovanja svih fudbalskih fanatika najavljuje nam još jedan fudbalski spektakl. Otvoren 2008. godine, ovaj stadion domaćin je fudbalskom klubu Slavija, sa kapacitetom od 20.800 gledalaca. Pored mečeva Slavije, često na njemu igra i fudbalska reprezentacija Češke, a pored toga ne treba zaboraviti da je „Eden Arena“ ugostila i brojne svetske brendove i muzičare – Ajron Mejden, Bon Žovi, Metalika, Brus Springstin, Ramštajn…

 

Osim toga, stanovnici Praga se mogu pohvaliti time i da su na pomenutom stadionu već imali priliku da isprate megdan Superkupa Evrope 2013. godine kada je Bajern iz Minhena nakon penala savladao Čelsi, dok je 2015. godine na njemu odigrano i finale Evropskog prvenstva za igrače ispod 21 godine.

 

A, sada je na redu Liga konferencija i italijansko-engleski okršaj. Ne tako zavidna sezona je iza oba kluba. „Viola“ je u Seriji A završila na 8. mestu, dok su se „Čekićari“ ušuškali u zlatnoj sredini, na 14. poziciji. Nema sumnje da je želja za trofejom ogromna, ne bi li se godina zaokružila trofejom, zbog toga ni ne čudi što bukmejkeri predviđaju tvrd meč sa, skoro pa, podjednakim šansama za trijumf – kvota na Fiorentinu 2.80, kvota na Vest Hem 2.75.

 

Ukoliko očekujete da će se i ovo finale okončati bez pobednika, kroz regularnih 90 minuta igre, u Meridianu vas za tu igru čeka kvota 3.20.

 

Pre nego što vam predstavimo i deo igara iz popularnog specijala želimo da vas obavestimo da na ovom linku odmah možete potpuno besplatno preuzeti 4.000 DINARA i tako uz najveći bonus na internetu uživate u još jednom fudbalskom spektaklu.

A sad – Meridian specijal:

·         Autogul: kvota 9.00

·         Crveni karton i penal: kvota 10

·         Pogodak sa penala: Fiorentina kvota 6.00; Vest Hem kvota 6.00

·         Penal na meču: DA kvota 2.90; NE kvota 1.35

Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

 

Dakle, sve je jasno – pored ovakve ponude, preostaje vam samo da preuzmete najveći bonus za tiket i spremni ste da uživate uz najjači evropski fudbal.

 

 

 

 

Iz iste rubrike