RTV Brus

Pred nama je vikend odluke: Ko ide na EURO u Nemačkoj?

Pred nama je vikend odluke: Ko ide na EURO u Nemačkoj?
17. novembra
15:23 2023

Prednama je vikend odluke: Ko ide na EURO u Nemačkoj?

Ovde vas čekaju najveće kvote za EURO kvalifikacije!

Iako reprezentativna pauza u javnosti važi za „dosadan“ period u toku fudbalske sezone, moramo priznati da smo ovog novembra već odlegledali nekoliko interesantnih mečeva, a kako je pred nama poslednje kolo kvalifikacija za EURO – jasno je da nam ni malo neće biti dosadno!

Već od danas čeka nas nekoliko zanimljivih utakmica, ali svakako da će oči biti uprte u ekipu Dragana Stojkovića Piksija,koja je na samo pobedu od plasmana na Evropsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Nemačkoj.

Međutim, nisu „Orlovi“ jedini koji traže „vizu“ zaEURO, pa hajde da vidimo šta je to što nas čeka ovog vikenda.

Za večeras bismo posebno izdvojili dve utakmice – Danska dočekuje Sloveniju, dok Italija na svom terenu igra protiv Severne Makedonije. Jasno je ko su favoriti, a bukmejkeri donose kvotu 1.60 na pobedu Danaca,koji su se do sada samo jednom susreli sa Slovencima i – slavili. Kada se radi o Italijanima, kvota na njihov trijumf je 1.15,tako da je jasno da možete iskoristiti „siguricu“.

U subotu nas čeka još sedam mečeva, Jermenija dočekuje Vels, ali je kvota na njihov trijumf 4.00, dok su veće šanse da pobedeVelšani – 1.95.Uzbudljivo će biti na meču Izraela i Rumunije, kvote su prilično izjednačene, kvota na trijumf Izraela je 2.70, dok je kvota na pobedu Rumunije 2.60.

A, u nedelju – pravi specijalitet. Naši „Orlovi“ pokušaće da obezbede kartu za odlazak na EURO i mora se priznati da su u duelu protiv Bugarske apsolutni favoriti.Kvota 1.26govori u prilog Piksijeve družine, pa znate šta vam je činiti. Istovremeno, Mađarska će igrati protiv Crve Gore, a da li će uspeti da odbrani domaći teren? Kvota na pobedu Mađara je 1.60.

 

Iz iste rubrike