RTV Brus

JOŠ LAKŠE I BRŽE: IPS Scan i Meridian – idealna kombinacija za kladjenje!

JOŠ LAKŠE I BRŽE: IPS Scan i Meridian – idealna kombinacija za kladjenje!
07. februara
13:44 2023

Isprobaj novi način uplate depozita i obećavamo – nikada više nećeš gubiti svoje dragoceno vreme!

Iako je već prepoznata kao najbolja u regionu, Meridian neprestano radi na podizanju kvaliteta svojih usluga i široke ponude koju nudi svojim korisnicima.

 

Pažljivo osluškujući potrebe članova, kao i potencijalno novih korisnika, Meridian je razvio novi sistem uplate, koji omogućava brzo i sigurno kladjenje, kao i deponovanje vašeg novca.

 

Osim što gotova svaka uplata podrazumeva i određeni bonus za kladjenje, Meridian svojim korisnicima daje mogućnost da depozit uplate putem raznih platnih institucija, kao što su: Payspot, Tenfore, Transaks, Eki transfers, zatim Paralela trafike, Impel trafike, kao i u pojedinim menjačnicama.

 

Međutim, ni to nije sve!

 

U Meridian je stigao IPS Scan, što znači da je moguće i INSTANT PLAĆANJE!

 

Nema čekanja, nema gubljenja draocenog vremena – sve je na samo nekoliko klikova od vas!

 

Kako funkcioniše INSTANT PLAĆANJE?

 

Meridian je pokrenuo dva načina instant plaćanja, za one koji vole sve da obave „s nogu“ – tu je mobilna verzija, dok oni koji uživaju u toplini svog doma to mogu obaviti i putem dekstop uređaja.

 

Dakle, ukoliko uplatu želite da izvršite recimo prilikom svog računara – nakon unosa iznosa pojaviće se QR kod i sve što je potrebno jeste da ga skenirate aplikacijom svoje banke i izvršite plaćanje tako što ukucate PIN kod.

 

Zvuči lako i jednostavno, a tako i jeste – ne gubite vreme!

 

Ako vam se dodatno žuri, verujemo da nigde ne „mrdate“ bez mobilnog uređaja, a na njemu su vam dostupni meridianbet.rs sajt i aplikacija, pa evo šta treba da uradite da biste izvršili instant plaćanje:

 

Nakon unosa iznosa – redirektovani ste na stranicu na kojoj je potrebno da izaberete svoju banku, a nakon toga otvara se aplikacija vaše banke, pa je na vama samo da izvršite plaćanje. U slučaju da možda nemate aplikaciju – ne brinite, odmah nakon klika dobićete i pojašnjenje kako da je instalirate.

 

Dakle, nikad brže i jednostavnije niste mogli da uplatite depozit! A, šta nakon toga?

 

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridian donosi najbolju ponudu za kladjenje – uverite se i sami!

Iz iste rubrike