subota, 26. septembar 2020.

RTV Brus

Svečana akademija u Srednjoj školi Brus

29. marta
15:59 2019

Dan Srednje škole Brus obeležen je  u prisustvu brojnih zvanica, predstavnika: lokalne samouprave,   škola iz bruske i opštinе Aleksandrovаc као i pobratimskог града Berovo iz Makedonije, učenika, roditelja, bivših i sadšnjih profesora ove obrazovne ustanove. Uspesi Srednje škole rezultat su zajedničkog truda i zalaganja, rekla je ovom prilikom direktorka Srednje škole Vesna Marinković zahvalivši prisutnima na podršci.

Osim osvojenih nagrada i priznanja učenika na takmičenjima, merilo uspeha svake obrazovne ustanove su podjednako i napori zaposlenih na unapređenju uslova rada. Zahvaljujući kvalitetu i upornosti menadžmenta, bruska Srednja škola je danas, nakon kompletne rekonstrukcije a u skladu sa visokim evropskim standardima, jedna od  najsavremenijih na teritoriji Rasinskog okruga i primer ostalima, rekao je u obraćanju predsednik opštine Brus  Milutin Jeličić.

Ovom prilikom dodeljena su priznanja učenicima i profesorima za postignute izuzetne rezultate  na svim nivoima takmičenja. Tradicionalno, Dan Srednje škole je prilika permijero izvođenje novog pozorišnog komada Dramskog studija.

Iz iste rubrike