nedelja, 2. april 2023.

RTV Brus

Nagradjeni najbolji bruski srednjoškolci

16. juna
16:11 2021

Još jedna generacija maturanata Srednje škole Brus ispraćena je na svečanosti upriličenoj upravo, njima u čast. U prisustvu odeljenjskih starešina, predmetnih nastavnika i članova porodica, maturantima su svečano uručene diplome. Srednjoškolsko obrazovanje stekao je 101 učenik, matruski i završni ispit uspešno su polažila 92 svršena srednjoškolca a najuspešnijima su dodeljene nagrade i priznanja. Za izuzetan uspeh i kontinuirani rad tokom srednje škole Vukovu diplomu ove godine dobila su 2 učenika: Tamara Deljanin i Mihajlo Marković, koji je zbog postignutih izuzetnih rezultata i doprinosa afirmaciji ove obrazovne ustanove, jednoglasnom odlukom Nastavničkog veća, proglašen i đakom generacije. Učenike je pozdravila direktorka škole Vesna Marinković i poželela im sreću na daljem životnom putu.

Nadamo se da ćete sa znanjem i životnim iskustvom stečenim tokom godina provedenih u Brusu, lakše stići do svojih ciljeva, rekla je ispred lokalne samouprave, zamenica predsednice opštine Brus Milijana Todorović.

Na završetku još jedne etape na putu obrazovanja i odrastanja, u ime nagrađenih zahvalio se đak generacije Mihajlo Marković.

Na svečanosti u školskom holu uručene su i zahvalnice zaslužnim učenicima i nastavnicima za rezultate postignute na predmetnim takmičenjima i vannastavnim aktivnostima, školskim sekcijama i sportskim disciplinama.

Iz iste rubrike