RTV Brus

Poslovni susreti na sajmu Hannover Messe on line 12 – 15. april 2021 – Prilika za nove poslovne saradnje

Poslovni susreti na sajmu Hannover Messe on line 12 – 15. april 2021 – Prilika za nove poslovne saradnje
22. februara
10:16 2021

Iz RPK Kruševac obaveštavaju da će se poslovni susreti na sajmu Hannover Messe ove godine, u skladu sa trenutnom situacijom i pandemijom virusa Covid – 19, održati u online formi od 12. do 15. aprila a prijavljivaje zainteresovanih je do 4. aprila 2021. godine.

Međunarodni poslovni susreti pod nazivom „Technology & Business Cooperation Days 2021“ fokusirani su na 4.0 industriju i pametna rešenja u proizvodnji, energetski efikasne i inovativne načine proizvodnje, održivu energiju i mobilnost.

Virtuelni poslovni susreti u okviru pomenutog sajma Hannover Messe 2021, trajaće četiri dana i prilika su za kompanije i istraživačke institucije da pronađu partnere za tehnološku i istraživačku saradnju, kao i kreiraju nova poslovna partnerstva.

Tematski fokus događaja su inovacije u industrijskim tehnologijama, industrija 4.0, alati za merenje, energetski efikasni načini proizvodnje, mobilnost i slično.

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Evropska mreža preduzetništva (EEN), kao partneri događaja, pozivaju sve zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na B2B susretima, i to do 4. aprila.

Učešće je besplatno, samo je potrebno registrovati se putem linka: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match. i rezervisati željene sastanke.

Događaj omogućava firmama da predstave svoje projekte, tehnologije i „know-how“ na najbolji način, da imaju „jedan na jedan“ sastanke sa odabranim predstavnicima kompanija i institucija, da kreiraju nova partnerstva i prošire mrežu potencijalnih saradnika, kao i da budu u toku sa najnovijim dešavanjima i trendovima kada je reč o industrijskim tehnologijama i metalskoj industriji.

Iz iste rubrike