RTV Brus

Predstava „Marko u zemlji igračaka“

08. oktobra
15:43 2021

U Velikoj sali Centra za kulturu Brus izvedena je pozorišna predstava „Marko u zemlji igračaka“, poklon ove ustanove u kulturi svoj deci Brusa za Dečiju nedelju. Ovaj pozorišni komad u produkciji “Hajde obraduj dan” predstavlja svojevrstan dečji mjuzikl edukativnog karaktera. Predstava vodi najmlađe na čarobno putovanje u svet igračaka, u kojem mašta postaje stvarnost i poziva ih da veruju u snove, budu dobri drugari i veruju u ljubav, kaže Tatjana Milanov, koja sa Nikolom Markovićem potpisuje režiju.

Prepuna sala Centra za kulturu dokaz je da najmlađi Brusjani vole pozorište, kaže v.d. direktora Slavko Milićević. S obzirom na pozitivan vaspitni uticaj pozorišne umetnosti na njihov razvoj, trudićemo se da ih i u narednom periodu obradujemo sličnim programima.

Slavko Milićević napominje da će se i odložena ulična predstava UV DANCE uskoro naći pred najmlađom bruskom publikom.

Osim izuzetne scenografije i maštovitih kostima, predstavu „Marko u zemlji igračaka“ prate originalni songovi i muzika. Uz Tatjanu Milanov i Nikolu Markovića u predstavi igraju Aleksandar Radević, Đurđa Pavlović i Aleksanar Raičević.

Iz iste rubrike