nedelja, 25. februar 2024.

RTV Brus

„Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“

„Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“
22. novembra
18:36 2023

U razgovoru sa omladinom, prvi na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević, poručio je da nema odustajanja i da svi imamo odgovornost kako prema današnjim, tako i prema budućim generacijama.

Vučević je podsetio da su ovo najvažniji izbori, te da oni nisu samo pitanje matematike i statistike, već da su ovo izbori za opstanak Srbije, našeg naroda i za dalji napredak naše zemlje, ali i da se na njima odlučuje hoćemo li sačuvati napredak koji smo postigli u godinama za nama.

Vučević je omladini naglasio da je narod naša snaga, a da su mladi budućnost naše otadžbine.

„Zato država ulaže u budućnost, u budućnost svojih građana i naše dece. Zato i gradimo puteve, pruge, auto-puteve, povezujemo državu i narod. Zato se država, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, bori za svaku investiciju, svaku fabriku, svako radno mesto“, rekao je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima, samo sigurnim, odgovornim, marljivim radom podižemo kvalitet života naših građana, podižemo standard naših građana, bez obzira koje su životne dobi i bez obzira na to gde žive.

„Ako želimo da Srbija ostane na brzoj pruzi ka sigurnoj budućnosti, naš izbor 17. decembra jeste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane““, zaključio je Vučević.

Iz iste rubrike