utorak, 4. avgust 2020.

RTV Brus

“Zelena mreža održivih rasadnika Srbije” u PKS RPK Kruševac

“Zelena mreža održivih rasadnika Srbije” u PKS RPK Kruševac
05. septembra
15:18 2019

Ekološka organizacija „Ekonaut“ iz Beograda u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u okviru projekta “Zelena mreža održivih rasadnika Srbije”, finansiranog od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine organizovala je radionicu o ovoj temi, u prostorijama Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Kruševac.

Cilj projekta je umrežavanje, podrška i edukacija učesnika na domaćem tržištu sadnog materijala, profesionalaca u rasadničkoj proizvodnji, projektovanju i izvođenju zelenih površina.

Pored predstavljanja višestrukih prednosti i mogućnosti umrežavanja kroz projekat i Internet portal, svim proizvođačima je omogućeno besplatno kreiranje profila i kataloga dostupnog sadnog materijala za predstojeću jesenju sezonu. Na taj način svi proizvodi će biti vidljivi registorvanim projektantima i izvođačima širom Srbije koji će putem portala “Zelene mreže” moći direktno kontaktirati sa članovima-proizvođačima, kako bi se postiglo efikasnije i savremenije poslovanje, kao i da celokupno domaće tržište učini vidljivijim u regionu.

Iz iste rubrike