RTV Brus

Šalter za preduzetnike u Brusu – prvi u Rasinskom okrugu

07. oktobra
15:26 2020

Projekat Šalter za preduzetnike započela je Privredna komora Srbije sa ciljem unapređenja saradnje između Privredne komore, lokalnih samouprava i samih privrednika i preduzetnika na teritoriji određene opštine. Prvi šalter ove vrste na teritoriji Rasinskog okruga biće otvoren u Brusu krajem meseca, jedan je od zaključaka sastanka čelnika bruske opštine sa predstavnicima PKS i RPK. Ovo je još jedan korak lokalne samouprave za poboljšanje poslovnog ambijenta u Brusu, rekla je ovom prilikom predsednica opštine dr Valentina Milosavljević.

Prema rečima Dejana Zrilića iz Sektora za preduzetništvo PKS cilj je da se privrednicima i preduzetnicima olakša poslovanje. Ovo je i prilika da se sagledaju mogućnosti za dalje unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji bruske opštine, dodao je Zrilić.

Zahvaljujemo opštini Brus što je prepoznala značaj pomenutog projekta i PKS kao poslovne partnere za buduću saradnju, rekla je u isperd RPK MarijaVesković.

U međuvremenu, do otvaranja šaltera, krajem meseca, U PKS RPK biće realizovana i edukacija za potencijalne kandidate za rad na šalteru za preduzetnike kako bi se u što kraćem roku omogućilo pružanje svih potrebnih informacija.

Iz iste rubrike