subota, 23. januar 2021.

RTV Brus

PKS-RPK: Kako podržati mala i srednja preduzeća u 21. veku?

PKS-RPK: Kako podržati mala i srednja preduzeća u 21. veku?
18. oktobra
10:18 2019

Šta je digitalizacija poslovanja? Zbog čega je važna i koje su njene prednosti? Da li je danas moguće uspešno poslovati van tokova digitalizacije? Najzad, šta je sve potrebno da bismo svoj biznis ukrcali na voz ka digitalnoj revoluciji i dobrim poslovnim rezultatima?

Odgovori na ova, ali i brojna druga pitanja preduzetnike očekuju u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga Kruševac, na tematskom sastanku Parlamenta privrednika – besplatnoj radionici na temu: KAKO PODRŽATI MALA I SREDNJA PREDUZEĆA U 21.VEKU u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga u Kruševcu, 22. oktobra sa početkom u 12 sati.

Ovaj događaj deo je biznis karavana koji zajedno organizuju Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga i kompanija Vip mobile.
Radionica će biti podeljena u tri celine – kako da iskoristite informaciju za svoju promociju, kako da se uspešno umrežite sa drugim kompanijama i ko u svemu tome može da vas podrži i pruži vam najbolji oslonac.

Na događaju će biti predstavljena „Naša mreža“, prva besplatna biznis platforma u Srbiji, koja olakšava komunikaciju između kompanija i otvara prilike za nova partnerstva, kao i Javni poziv za podršku malim i srednjim preduzećima u procesu digitalizacije poslovanja, koji sprovode Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije.
Skup je namenjen svim predstavnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da otkriju nove poslovne prilike, upoznaju potencijalne poslovne partnere i saznaju kako da iskoriste digitalizaciju da njihov posao raste i razvija se.

Iz iste rubrike