RTV Brus

ZELENOVIĆ MALI LOKALNI ŠERIF BEŽI OD IZBORA

ZELENOVIĆ MALI LOKALNI ŠERIF BEŽI OD IZBORA
24. septembra
09:28 2020


Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac konstatuje da je beskrajna spremnost Nebojše Zelenovića da se ponižava samo da bi makar još nekoliko dana ostao na vlasti.

Pošto je sa svojim političkim ocem Dušanom Petrovićem u kampanji za izbore, koje je izgubio, kupovao glasove, pretio i ucenjivao Šapčane da glasaju za njega, pokušao trovanje političkih neistomišljenika, odlučio je na kraju mandata da još jednom zarad lične koristi, brutalno prekrši zakon. Samo tako se može objasniti neshvatljiva i protivpravna odluka Gradske izborne komisije, koja je pod direktnim političkim uticajem Nebojše Zelenovića, da ponovljene izbore na 5 biračkih mesta u Šapcu raspiše tek za 03.10.2020. godine.

Iako zakon jasno kaže da se izbori ponavljaju u roku od 7 dana od utvrđivanja nepravilnosti u izbornom postupku, za šabačkog šerifa Nebojšu Zelenovića to nema nikakvog značaja. On radi kako on misli da treba isključivo u svom interesu, i ovaj put kao hiljadu prethodnih ignorišući interes i volju naroda.

Ipak, po rezultatima izbora je jasno da je narod video s kim ima posla i da je svojim glasovima rekao prevejanim kriminalcima i lažovima da ih više neće na čelu grada.

Svaki put na ponovljenim izborima Zelenović i Petrović dobijali su sve manje, a Srpska napredna stranka sve više glasova Šapčana. Posle poslednje, sramne odluke o ponavljanju izbora za deset dana, nemaju čemu da se nadaju, osim da se  još malo osramote, ako im sve što su do sada radili nije bilo dovoljno.

GO SNS Šabac

 

Iz iste rubrike