RTV Brus

Za sutra zakazana 13. sednica SO Brus

Za sutra zakazana 13. sednica SO Brus
01. novembra
11:47 2021

Na dnevnom redu 13. sednice SO Brus zakazane za utorak, 2. novembar u 12 časova, u maloj sali Centra za kulturu, je preko 25 tačaka. Odbornici će razmatratiti predlog Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Brus za period, januar-septembar tekuće godine. Izjašnjavaće se i o Predlozima Odluka o izradi izmena i dopuna Planova detaljne regulacije: lokaliteta „Jaram“ i naselja Brzeće- Kopaonik, istočne i dela južne turističke zone. Pre odbornicima će se naći i Predlozi: Odluka o etičkom kodeksu funkcionera i finansijskoj podršci porodici sa decom, Pravilnika o obezbeđivanju besplatnog prevoza za penzionere u međumesnom saobrađaju i Rešenja o obrazovanju Lokalnog saveta roditelja.

Razmatraće se i Predlozi Odluka iz oblasti sprovođenja nekoliko projekata: „Izgradnja i unapređenje sakupljanja komunalnih otpadnih voda i sistema prečišćavanja Brus Blace“ IPA 2017, „Projekat javnog-privatnog partnerstva za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje sistema javnog osvetljenja i „Projekat rehabilitacije i urgentnog održavanja opštinskih puteva i ulica i nekategorisanih puteva“ na teritoriji opštine Brus.

Na dnevnom redu je i nekoliko tačaka iz oblasti poslovanja JKP Rasina. Biće razmatrani i Predlozi Izveštaja Godišnjeg Plana rada PU „Pahuljice “ za prethodnu i realizacije Godišnjeg Plana za tekuću školsku godinu kao i Predlog Usklađenog finansijskog plana Opštinskog pravobranilaštva. Odbornici će razmatrati i predloge Rešenja o razrešenju odnosno imenovanju člana Opštinskog veća, direktora Centra za socijalni rad kao i članova nekoliko Školskih odbora.

Iz iste rubrike