petak, 23. april 2021.

RTV Brus

U kompaniji „Modital“ u Brusu organizovana vakcinacija zaposlenih

06. aprila
16:54 2021

Regionalna privredna komora Kruševac u saradnji sa lokalnom samoupravom i Domom zdravlja Brus organizovala je dobrovoljnu imunizaciju zaposlenih u nekoliko privrednih subjekata na teritoriji bruske opštine.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, sa ciljem očuvanja zdravlja zaposlenih i kontinuiteta proizvodnje akciji se priključila kompanija „Modital“ poslovna jedinica u Brusu. Predsednica opštine Brus dr Valentina Milosavljević naglašava da je ovo samo početak masovne imunizacije privrednika i zaposlenih u kompanijama bruske regije.

Uz apel drugim privrednicima ali i svim sugrađanima da se odazovu masovnoj imunizaciji, direktorka bruskog Doma zdravlja dr Sonja Pavlović ističe da je Vakcinacija najsigurniji način zaštite u aktuelnoj situaciji.

Od preko 360 zaposlenih u kompaniji Modital naglašavaju da se na ovome neće zaustaviti i najavljuju mogućnost daljeg prijavljivanja zainteresovanih za imunizaciju, kaže Marija Nestorović zadužena za bezbednost i zdravlje na radu u bruskoj poslovnoj jedinici.

Drago nam je da sve veći broj privredika sa teritorije Rasinskog okruga prepoznaje značaj masovne imunizacije zaposlenih, kaže direktorka RPK Kruševac Maja Marković.

U RPK Kruševac zadovoljni su dosadašnjim učešćem privrednika u imunizaciji.

Akciji su se priključili i zaposleni u firmi „Pezzini“ kao i osoblje Hotela Junior u Brzeću.

Iz iste rubrike