RTV Brus

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac
25. juna
10:35 2020

 

 


SRPSKA NAPREDNA STRANKA TRAŽI PRAVDU PRED SUDOM

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost da je u Šapcu u toku najsramnija krađa i prekrajanje izborne volje građana od strane Nebojše Zelenovića i njegovih poslušnika u Gradskoj izbornoj komisiji.
Skandalozna odluka Gradske izborne komisije, koja je po nalogu Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, poništila izbore u Šapcu govori o planu da ova dvojica lopova imaju plan da zadrže vlast u Šapcu uprkos svemu. Čak i uprkos izbornoj volji naroda.
Srpska napredna stranka braniće glas naroda svim pravnim sredstvima, a prvi korak u toj borbi je žalba Upravnom sudu od koga očekujemo da zaštiti izbornu volju glasača i spreči krađu glasova, nezabeleženu u istoriji višestranačkog sistema.
Podsećamo da niko od domaćih i stranih posmatrača nije imao ni jednu jedinu primedbu na tok izbora u Šapcu. O tome da sve teče besprekorno nekoliko puta se u izbornom danu izjasnio i sam Zelenović. Članovi biračkih odbora iz njegove stranke potpisali su zapisnike gde su od 100 zapisnika imali premedbe na samo jednom biračkom mestu. I sve je bilo u redu dok nije video kako su ga počistili naprednjaci i da ga narod neće. Zelenovića je tada uhvatila panika pa je Gradskoj izbornoj komisiji naredio da spreči, jasnu kao sunce, pobedu Srpske napredne stranke. Time je u otvoreni kriminal gurnuo i svoje najbliže saradnike.
Zelenovićev predsednik GIK-a Budimir Pavlović odgovoran je zato što po prijemu izbornog materijala sa biračkih mesta u Šapcu nije utvrdio rezultate izbora u roku od 24 časa, čime je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja iz člana 359 stav 1 krivičnog zakonika.
Pošto je izbore ubedljivo izgubio, Zelenović je smislio neverovatan plan da ih ponavlja sve dok na njima ne pobedi. Međutim, put koji je odabrao je prečica koja će ga najpre odvesti u zatvor zajedno sa svim njegovim saradnicima koji učestvuju u izbornoj krađi. Volja naroda je svetinja i Srpska napredna stranka nikada neće dozvoliti njeno prekrajanje, krađu i falsifikovanje. Branićemo glas naroda svim pravnim sredstvima. I opet ćemo pobediti! Živela Srbija! Živeo Šabac!

GO SNS Šabac

Iz iste rubrike