RTV Brus

Ministar Vulin: Na Vidovdan se sve vidi baš onako kako jeste, Srbija koju vodi Vučić svakog dana sve je snažnija

Ministar Vulin: Na Vidovdan se sve vidi baš onako kako jeste, Srbija koju vodi Vučić svakog dana sve je snažnija
29. juna
09:54 2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u sklopu obeležavanja jubileja –650 godina od osnivanja grada Kruševca, obišao je Policijsku upravu u tom gradu i istakao da srpska policija od svog osnivanja do danas služi građanima Srbije, brine o njihovoj bezbednosti i stabilnosti države. Ministar Vulin je svim Srbima gde god da oni žive čestitao veliki srpski praznik Vidovdan.

„Na Vidovdan se sve vidi baš onako kako jeste. Savremena Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, svakog dana sve je snažnija, ekonomski i vojno jača. Današnja Srbija je u stanju da zaštiti sve Srbe bez obzira gde oni žive. Srbija koju vodi Vučić izborila je pravo da sama odlučuje o sebi“, kazao je ministar Vulin, istakavši da je naša obaveza i dužnost da tu slobodu sačuvamo. Kako je naglasio ministar, policija će uložiti svu svoju snagu da očuva stabilnost zemlje i izbori se sa svim vidovima kriminala.

„Policija je tu za sve svoje građane, koji imaju pravo da se osećaju sigurno i bezbedno i mi smo tu da im taj osećaj sigurnosti pružimo, da ih zaštitimo i budemo im na usluzi“, rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin, koji je u okviru obilaska Policijske uprave otvorio novu šalter salu upravnih poslova, naglasio je da je ulaganje u policiju ulaganje u brže i lakše ostvarivanje prava građana i dodao da je samo u poslednjih osam meseci izdato više od milion i 700.000 različitih dokumenata.

Iz iste rubrike