petak, 23. februar 2024.

RTV Brus

Izbori 2020 – Član predsedništva SNS Zoran Đorđević posetio Brus

14. juna
19:13 2020

Obraćajući se prisutnima ispred sedišta Srpske napredne stranke u Brusu, član predsedništva SNS Zoran Đorđević je između ostalog ukazao na zacrtane ciljeve kao uslov za rešavanje postojećih problema i stvaranje baze za bolji život.
Nakon razgovora sa građanima u glavnoj gradskoj ulici, Đorđević je obišao Milentiju. Ovi izbori su prekretnica za Brus i vreme za promene, rekao je Đorđević okupljenim meštanima.


Kada je reč o selu Kriva Reka Osim rekonstrukcije crkve Svetiog Petra i Pavla i osnivanja seoskih zadruga među prioritetima bruskih naprednjaka je i uređenje putne infrastrukture, rekla je obraćajući se Krivorečanima nosilac liste “Aleksandar Vučić – za našu decu” u Brusu Valentina Milosavljević.
Činjenica da svoja obećanja ispunjavamo, razlog je više da 21. juna glasate za listu broj 1, naglasio je u Krivoj Reci član predsedništva srpskih naprednjaka Zoran Đorđević.
Gradski odbor SNS-a će, kako je rečeno, i u narednim danima nastaviti predizborne aktivnosti i razgovor sa meštanima na teritoriji opštine Brus.

Iz iste rubrike