RTV Brus

NAJVEĆI SREĆNIK NA PLANETI! Za samo 25 MINUTA osvojio 15 MILIONA EVRA!

NAJVEĆI SREĆNIK NA PLANETI! Za samo 25 MINUTA osvojio 15 MILIONA EVRA!
24. maja
11:45 2023

Ako želite vrhunsku dozu zabave i volite džekpot igre, zaigrajte Expanse Studios slotove u Meridianu i osvojite nestvarne dobitke!

 

Kada govorimo o online platformama za zabavu, ime jednog čoveka će ostati zapamćeno u istoriji – da li ste znali da je Džonatan Hejvud, svojevremeno britanski vojnik, zabeležen kao NAJVEĆI SREĆNIK NA PLANETI!

 

Samo 25 MINUTA pošto je napravio nalog na jednoj od online platformi za igru, ostvario je džekpot dobitak od fantastičnih 13.200.000 FUNTI, nešto više od 15 MILIONA EVRA!

 

Ovaj dobitak ostaće upamćen kao najbrži u istoriji!

 

Na pitanje novinara šta će uraditi sa osvojenim novcem, odgovorio je da će kupiti novi Bentli! Nedugo zatim saznalo se da je Hejvud postao ponosni vlasnik velikog broja nekretnina!

 

Ako i vi želite nestvaran džekpot, imamo savršen predlog za vas! Zaigrajte popularne slotove provajdere Expanse Studios, ekskluzivno u Meridianu!

 

Slotovi popularnog provajdera poseduju tri progresivna džekpota: MINI, MIDI i MEGA, a najveći među njima MEGA DŽEKPOT vam može doneti MILIONSKE DOBITKE!

 

Najnoviji slot sjajnon provajdera, Veni Vidi Vici, će vam doneti susret sa najvećim rimskim imperatorom, Cezarom. Upoznajte indijansku princezu kroz igru Pia Premium, dok vas susret sa gusarima čeka kroz igru Pirates Power.

 

Ako još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJETE.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog!

 

Uživajte u veličanstvenoj džekpot avanturi, samo u Meridianu!

Iz iste rubrike