RTV Brus

Kreće Operacija Brazil – Expanse Studios Izlagač na Sigma Americas 2023 u Sao Paolu

Kreće Operacija Brazil – Expanse Studios Izlagač na Sigma Americas 2023 u Sao Paolu
16. juna
12:22 2023

Expanse Studios deo je svetske elite – Sigma Americas 2023, najugledniji gaming sajam zapadne hemisfere ove godine se održava u Sao Paolu od 14. do 18. juna i među odabranim izlagačima nalazi se i domaća kompanija Expanse Studios.

 

Ovaj gaming studio još od 2017. posluje kako na rastućim tako i tradicionalnim gaming tržištima tako da i ne čudi poziv za učešće na najznačajnijem biznis forumom gaming i tržišta igara na sreću Severne i Južne Amerike.

 

Priča o uspehu Expanse Studios

 

Expanse Studios kreirao je i na više od 10 tržišta sveta plasirao 42 igre u HTML5 tehnologiji – od globalno popularnih premium i slot igara poput Titan Roulette, Clown Fever i Wild Icy Fruits, do zanimljivih stonih i kartaških igara poput Pixel Poker i Joker Poker. Naravno, sve to uz 100% kompatibilnost sa mobilnim uređajima.

 

Retro duh u najnovijem digitalnom formatu

 

Suština uspeha ove kompanije leži u istovremenom fokusu na old-school i retro motive 80ih i 90ih sa najnovijim standardima digitalnog dizajna, u kombinaciji sa vrhunskim soundtrack i animacijama. Ovaj jedinstveni pristup ne samo da je oduševio postojeće, već i privukao nove igrače širom sveta.

 

Tokom sajma posetioci će imati priliku da dožive vrhunski dizajn i funkcionalnost igara ovog studija, počevši od klasika poput Titan Roulette i Clown Fever, kao i najnovijih igara: Pia, Zombie Apocalypse, Wild White Whale, God of Coins, Pia i Spinning Buddha. Svetska javnost upoznaće se i sa najnovijim funkcijama i igračkim funkcionalistima kao što su Bonus buy, besplatni spinovi i progresivni džekpotovi.

 

Expanse Studios deo elite

 

Sigma Americas 2023 pruža jedinstveni uvud u brazilsko iGaming tržište, najbrže rastućeg na svetu, čiji će rast do 2028. biti preko  2,6 milijardi dolara. Zato je ovaj sajam savršeno tempiran za uspešne priče kakva je Expanse Studios

Iz iste rubrike