RTV Brus

Igraj na brojeve i preuzmi SONY PS 5, Smartwatch i nove bonuse!

Igraj na brojeve i preuzmi SONY PS 5, Smartwatch i nove bonuse!
13. jula
17:52 2023

Uhvati poslednji voz – osvoji vredne nagrade u Meridianu!

 

Želiš Sony PS 5, Smartwatch i „brdo“ bonusa za online klađenje?

 

Na pravom si mestu! Sportska kladionica Meridian nedavno je razvila novo takmičenje Win&Go koje pored vrhunske zabave donosi i fantastične nagrade i ovo je pravi trenutak da se priključiš i izdominiraš!

 

Šta je potrebno da uradiš? Za početak da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmeš neverovatan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD, a onda… Upusti se u novu avanturu!

 

U promociji Win&Go mogu učestvovati svi koji imaju registrovan nalog, a pobednik je onaj koji odigra najveći broj tiketa u toku trajanja takmičenja, a koji sadrže isključivo Win&Go brojeve.

 

Vremena nema još mnogo, ali ipak sasvim dovoljno da izdominiraš i osvojiš vredne nagrade!

 

Pravila su jednostavna, svi događaji na tiketu koji su predmet klađenja moraju biti uplaćeni i rezultovani istog dana, a minimalna uplata po tiketu je 50 RSD. Ono što je takođe važno jeste da u promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

 

A, kada se radi o nagradama, one su zaista vredne!

 

Najboljeg igrača očekuje Sony PS 5, za drugoplasiranog je rezervisan Smartwatch + 30.000 RSD bonusa, dok je za trećeplasiranog obezbeđen Smartwatch + 20.000 RSD bonusa. I to nije sve, biće nagrađeno čak 20 igrača – u igri je „brdo“ bonusa!

 

Dakle, kada Meridian časti – svi dobijaju!

 

Ukoliko možda još uvek nisi postao član Meridiana – pravo je vreme da to učiniš i to uz samo par klikova. Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj nalog i na tvoj račun stiže 4.000 RSD bonusa – potpuno BESPLATNO!

 

Uhvati poslednji voz – osvoji sjajne nagrade!

 

 

Iz iste rubrike