ponedeljak, 24. januar 2022.

RTV Brus

Dani umetnosti učenika Srednje škole Brus za Dimitrija Vukosavljevića

Dani umetnosti učenika Srednje škole Brus za Dimitrija Vukosavljevića
07. oktobra
14:42 2019

Srednja škola Brus tokom ove nedelje realizuje manifestaciju „Dani umetnosti učenika Srednje škole Brus“ sa aktivnostima čiji je cilj novčana pomoć Dimitriju Vukosavljeviću. S tim u vezi, pozivaju se sugrađani da u narednim danima uživaju u umetničkom pristupu životu. „U ovim danima pomozimo da umetnost svetli svom snagom našem prijatelju, umetniku-glumcu, sjajnom improvizatoru i večito nasmejanom dečaku, DIMITRIJU VUKOSAVLJEVIĆU“, naglašavaju u bruskoj Srednjoj školi.

Dane umetnosti otvoriće Književna omladina Brusa u okviru Književnog popodneva, u utorak, 8. oktobra u 17 sati u Velikoj sali Kulturnog centra. Narednog dana, u istom prsotoru, od 18 sati predstaviće se Dramski studio Srednje škole u Brusu koji od ove godine, po odluci mladih glumaca škole, nosi ime Teatar „15. novembar“. U petak 11. oktobra od 19 sati, u okviru muzičke večeri, nastupiće Bend Srednje škole Brus.

„Život je ništa drugo do igra, umetnička iga sa stvarnošću. Kroz takvu igru činimo da i tamni dani umeju da svetle. Cenu ulaznice vi određujete, a mi vam omogućujemo drugačiji pristup ovom realnom svetu“, poručuju iz Srednje škole u Brusu.

Iz iste rubrike