četvrtak, 28. maj 2020.

RTV Brus

Konstitutivna sednica Sekcije tehničkih pregled

Konstitutivna sednica Sekcije tehničkih pregled
13. juna
13:24 2019

U PKS-RPK Kruševac održana je konstitutivna sednica Sekcije tehničkih pregleda. Sednicu je otvorila koordinator usluga PKS-RPK Kruševac, Violeta Vidaković i istakla da je na inicijativu privrednih subjekata ovlašćenih da obavljaju tehnički pregled vozila osnovana Sekcija tehničkih pregleda u PKS-RPK Kruševac. Sekretar Udruženja za stručne, naučne i tehničke delatnosti PKS, Maja Stošković, obratila se prisutnima i istakla da je ovo druga konstitutivna sednica Sekcije u komorskom sistemu i da će se u narednom periodu formirati i ostalim komorama.

Prisutni članovi sekcije tehničkih pregleda jednoglasno su za predsednika Sekcije izabrali Vladana Rakića, direktora privrednog društva Auto kuća 005, a za zamenika predsednika Sekcije izabran je Momčilo Mihajlović, direktor privrednog društva Mixa 015.

Samostalni savetnik PKS članove Sekcije, Miloš Isidorović, upoznao je sa aktivnostima Udruženja za stručne, naučne i tehničke delatnosti PKS u proteklom periodu i preduzetim inicijativama Grupacije tehničkih pregleda.

Iz iste rubrike