RTV Brus

Saopštenje za javnost OU Opštine Brus

Saopštenje za javnost OU Opštine Brus
14. marta
16:47 2022

Povodom akcije  Karavana „Budi hrabra“ koji je u ponedeljak 15.03.2022  posetio  brusku opštinu, načelnik Opštinske uprave Opštine Brus Boban Simić obratio se Saopštenjem za javnost u kome se između ostalog kaže:

„Dana 11.03.2022 godine Opštinskoj upravi opštine Brus, putem emaila-a  obratilo se Udruženje „Žena uz ženu“, kojim nas je upoznalo sa njihovim radom i ambicijom da, iz borbe sa karcinomom dojke, žene – one koje su prošle ili prolaze kroz slično iskustvo, ali i zdrave dame – nauče više, otklone nedoumice i dobiju odgovore na mnoga pitanja ili razbiju predrasude.

Dalje smo obavešteni, da je u martu mesecu pokrenuta akcija besplatnih pregleda žena u 28 manjih opština sa ciljem afirmacije prevencije podsticanjem na redovne preglede.

Od Opštinske uprave je, u cilju realizacije akcije,  zatražen parking prostor i priključak na električnu energiju.

Sa najboljom namerom da se ženama omogući besplatan pregled i probudi svest o značaju preventivnog pregleda, u dogovoru sa Policijskom stanicom u Brusu, omogućen je parking i električna energija na najpristupačnijem mestu ispred same zgrade opštine.

Međutim, zbog nedopustivog i neprimerenog ponašanja lekara, koji je trebalo da obavlja preglede Predsednica opštine Brus i načelnik Opštinske uprave Brus doneli su Odluku da se akcija momentalno prekine.“

Stoji u Saopštenju načelnika Opštinske uprave Opštine Brus Bobana Simića.

Iz iste rubrike

Vremenska prognoza

Brus

1. jula, 09:47
Bez padavina.
Bez padavina.
25°C
Subjektivno: 29°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 2 m/s J
2. jula
t
Umereno oblačno. Smena kišnih i suvih intervala. Moguća grmljvina.
28°C
3. jula
t
Uglavnom bez padavina.
28°C
4. jula
t
Uglavnom bez padavina.
26°C
5. jula
t
Bez padavina.
26°C
6. jula
t
Umereno oblačno. Smena kišnih i suvih intervala. Moguća grmljvina.
24°C
 

Marketing RTV Brus