nedelja, 25. februar 2024.

RTV Brus

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac
26. avgusta
15:03 2020

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo činjenicom da se epidemiološka situacija u gradu stabilizovala i da svakodnevno beležimo sve manji broj novozaraženih.

Uprkos tome, bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović nastavlja odugovlačenje ponavljanja izbora na 27 biračkih mesta, neprestano izmišljajući razloge za odlaganje i suočenje sa činjenicom da je izgubio izbore, rekao je na konferenciji za novinare budući gradonačelnik Šapca i poverenik Srpske napredne stranke za Šabac  dr Aleksandar Pajić.

On je naglasio da je Gradski zavod za javno zdravlje dao preporuku za ukidanje vanredne situacije u gradu, što omogućava održavanje izbora u roku od 7 dana od stupanja na snagu te odluke. Međutim, Zelenović sada traži mišljenje republičkog Kriznog štaba, samo da bi odložio ponavljanje izbora, ocenio je Pajić i pozvao nadležne organe da uvođenjem prinudne uprave zaštite zakon i omoguće funkcionisanje lokalne samouprave.

Nebojša Zelenović koristi situaciju da kupuje vreme na vlasti, između ostalog i radi uništavanja dokaza o dvadesetogodišnjoj kriminalnoj vladavini u Šapcu. U tom pokušaju nije mu strano ni falsifikovanje izbornih rezultata u pokušaju da smanji razliku između svoje i liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Činjenica da je Srpska napredna stranka osvojila više od 11 hiljada glasova od Zelenovića, za njega predstavlja nepremostivu prepreku, pogotovo imajući u vidu da će posle ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta, ta razlika biti još veća u korist srpskih naprednjaka, rekao je Pajić.

Srpska napredna stranka zahteva od Nebojše Zelenovića da prestane da se bahati i uzurpira vlast, već da počne da poštuje zakon i odluke Upravnog suda koji je naložio ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, rekao je Pajić ističući da je Šapčanima dosta kriminalaca na vlasti što su jasno rekli još 21. juna, ukazavši poverenje novim ljudima, boljoj budućnosti, radu, napretku i investicijama, koje će omogućiti Srpska napredna stranka.

Poverenik Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić skrenuo je pažnju na dezinformacije, koje plasiraju pojedini mediji, koje novcem iz gradskog budžeta  izdašno daruje Nebojša Zelenović i istakao da širenje lažnih vesti i primitivizam  nisu deo demokratskih standarda u koje se lažno zaklinju Zelenović i njegovi poslušnici.

GO SNS Šabac

Iz iste rubrike