Saopštenje SNS-a povodom nasilnog prekida sednice Skupštine grada Kruševca

22. marta
14:26 2019

SAOPŠTENjE  ZA JAVNOST

Srpska napredna  stranka saopštava da je jedanaest  bandita i siledžija, predstavnika Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, nasilno jutros prekinulo sednicu Skupštine grada Kruševca i najbrutalnije verbalno napalo odbornice Srpske napredne stranke.

Ovih jedanaest bandita i nasilnika poslužili su se jutros istim metodama kao i njihovi šefovi, fašista Boško Obradović i lopovi i tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić, koji su upropastili državu, a koji sada na svakom mestu rade ono što jedino i umeju – izazivaju nasilje i incidente.

Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje najnovije brutalno nasilje koje dolazi iz redova osvedočenih lopova i batinaša iz SZS i poziva nadležne državne organe da pod hitno reaguju i sankcionišu ovakvo sramno i nedopustivo ponašanje koje ništa dobro ne može da donese ni Srbiji, ni njenim građanima koji žele da žive u miru, u normalnoj i uređenoj demokratskoj državi.